CURSUSSEN MET OPEN INSCHRIJVING 2018

JAARBEURS (BEATRIXGEBOUW) TE UTRECHT In de onderstaande communicatietrainingen wordt alle ruimte gegeven voor vragen uit de eigen werksituatie. In 2018 zowel In-Company als op basis van Open Inschrijving te volgen in de Jaarbeurs te Utrecht (nabij station). Ook inzetbaar voor reïntegratietrajecten, assessments en loopbaanbegeleiding. Doelgroepen: Voor toepassing in contactuele, creatieve en communicatiegerichte beroepen, copywriting, (account)management, verkoop, HRM assessment en beleidsadvies. U vindt referenties van Target Training in instellingen, gemeenten, management, sales afdelingen, de sociale zorgsector, de gezondheidszorgen en personeelsafdelingen.

Communicatie cursus “Stijl in Denkstijlen”; vrijdag 15 juni 2018

Voor betere gedragsbeoordeling en overtuigingskracht in collegiaal- en klantcontact

Deze cursus leert in 6 effectieve uren de waarneming en toepassing van combinaties in denkstijlen die tot betere contactvaardigheden en overtuigingskracht leidt. Voor toepassing in contactuele, creatieve en communicatiegerichte beroepen, (account)management, verkoop en HRM assessment.

MEER INFO EN INSCHRIJVEN
MEER INFO

Eendaagse cursus 

CONCEPTONTWIKKELING PLUS

met NLP in creatie en positionering

Vrijdag 9 november 2018

Deze cursus leert je middels een Concept-Generator© de toepassing van het creatieproces voor de ontwikkeling van doelgroepgerichte concepten. Voor conceptmanagement, grafisch ontwerpen, webdesign, art direction, copywriting, campagne management en beleidsadvies.

MEER INFO EN INSCHRIJVEN
MEER INFO

Cursus ‘De kunst in de gunst verwerving’; vrijdag 12 oktober 2018

Deze cursus doceert nieuwe kennis en vaardigheden vanuit de leer van NLP, waardoor de kwaliteit van communiceren fysiek, verbaal en visueel -met de toevoeging van werkzame overtuigingskracht- kan worden vergroot. Voor toepassing in contactuele, creatieve en communicatiegerichte beroepen, verkoop, (account)management en HRM assessment.

MEER INFO EN INSCHRIJVEN
MEER INFO

Eendaagse cursus

TEKSSCHRIJVEN PLUS

met NLP in onderbouw en creativiteit

vrijdag 23 november 2018

Je bent bij de ontwikkeling van teksten betrokken of je bent al tekstschrijver. Toch zouden er nog enkele toevoegingen kunnen zijn die ook jouw producties ten goede kunnen komen. Met name nieuwe benaderingen in mindset, creativiteit & inspiratie. Voor de toepassing in copywriting, conceptontwikkeling, campagnebouw, webteksten, blogs en nieuwsbrieven.

MEER INFO EN INSCHRIJVEN
MEER INFO