REACTIES

Een uitermate verfrissende, uitdagende, enerverende, geestverruimende cursus met toch wel de meest geestige doch zeer ervaringsdeskundige trainer.


Van tevoren geen idee wat de cursus in zou houden. “waarschijnlijk weer één van de vele commerciële trainingen”. Heel interessant om op deze fase in de economie stil te staan bij zowel de zakelijke als privé kant van je (onbewuste) gedrag. Zeer boeiende dag!


Eindelijk een nuttige cursus, hier valt voor zeer veel deelnemers nog iets te winnen! Deze leraar is een topper! Hij weet heel goed waar hij het over heeft. Ik heb ervan geleerd en genoten. De locatie vond ik verouderd…


Verrassende cursus, syllabus en CD nog niet doorgenomen. Deels herken je je eigen handelen met name naar de (kandidaat) opdrachtgevers. Ik verwacht zeker dat ik dit verder kan verbeteren. De werkelijke kracht van de cursus is voor mij, dat blijkt dat je jezelf en dus je levenswijze in positieve zin kan beïnvloeden. Hierbij moeten doelen gesteld worden en zal oefening noodzakelijk zijn om ingesleten gewoontes en gedachten te doorbreken.


Beste van de afgelopen jaren. Aanrader voor iedereen, zakelijk en privé!


Boeiend en kleurrijk gebracht.


Ik had vooruit niet verwacht dat deze cursus zo boeiend zou zijn. Complimenten voor de cursusleider.


Goede presentatie, dynamisch, leerzaam en professioneel.


De handvatten die ik tijdens deze cursus aangereikt heb gekregen, zorgen ervoor dat ik het contact met anderen nog meer kan verfijnen.


Ik vond de cursus de moeite waard.


Ik zou meer tijd kunnen overhouden als ik meer grenzen voor mijzelf durf te stellen naar de cliënt toe.


Als er veel werk tegelijk komt leer je hier ook hoe je zo ontspannen en efficiënt mogelijk je werk kunt doen.


Tevens leer je hier hoe ik mijn advies aan cliënten nog beter met hen kan afstemmen op een plezierige manier.


Het cursusmateriaal is fijn om te hebben. Voor mij is het ook prettig om dit zo nu en dan weer eens open te slaan. Deze cursus in de praktijk brengen vergt zeker oefening. Het hoe hiervan in de praktijk brengen hiervan vind ik een waardevolle toevoeging van deze cursus.


Een zeer interessante cursus met eye-openers. Goede adviezen om succesvol om te gaan met klanten.


De passie, de intonatie (en het 040 accent) zorgde voor bijna 100% attentiewaarde, waarvoor complimenten. Ik heb veel aantekeningen gemaakt en er veel inspiratie uit gehaald en ga deze (vandaag al gedaan) in de praktijk proberen te brengen.


Geweldig leuke cursus de leukste en meest interessante sinds jaren !!


Leuke leerzame training met bevlogen trainer !!


Heel interessant. Ben veel bezig met “eigen”ontwikkeling. .


Nog betere bewust wording van hoe je overkomt en werken aan je persoonlijkheid. 


Het was leerzaam, intrigerend en gezellig. 


Ik vond het wederom inspirerend en heb het gevoel dat ik beter in staat ben om de gesprekspartner ‘te lezen’. Daarnaast dank voor de 2 cd’s; met name de eerste heb ik een enkele keer gedraaid en ik moet zeggen dat ik er ontspannen van werd. 


Weer een prettig, leerzame, leuke bijeenkomst Riny!! 


Het is leuk, leerzaam en mits je er voor open staat redelijk gemakkelijk inpasbaar in de praktijk.


Prettige cursus Ik heb met veel interesse de cursus gevolgd en ga zeker gebruik maken van verworven kennis.


Eye opener. Bij een aankoopklant beschik je over meer informatie, zodat je al snel meer met de cursus kan doen. Bij een bezichtiging bij verkoop weet je in de eerste instantie niet meer dan naam en adres van de kijker en is het juist afstemmen wat moeilijker.


Leuk, inhoudelijk goed, leerzaam, enthousiast. Ik ben zeer positief Riny! 


Inspirerende en intensieve bijeenkomst met de nodige stof tot nadenken 


Mijn motivatie voor een cursus is behalve de technische inhoud vooral ook inspiratie en enthousiasme mee te krijgen (geven). Dat is die ochtend zeker gelukt! Bedankt. 


Ik vond het een indrukwekkende cursus. Ook na de cursus en vandaag is het nog in gedachte. Werken aan je uitstraling en zelfverzekering is goed, daarvan wordt je door de cursus bewust.


Eindelijk eens een interessante cursus in het kader van de verplichte educatie. Zoals in de training al gezegd, ik ben nieuwsgierig naar het tweede deel van de cursus. 


Leuk, vooral de cd. Ik heb heerlijk geslapen. 


Riny, mijn complimenten!! 


Lange ochtend om te leren hoe je door anders te denken je anders kunt gedragen/uitstralen. Maar wel goed om weer eens mee te krijgen. Verder wordt benadrukt hoe je met de juiste vragen, een bepaalde richting op kunt gaan. Dit vind ik goed aan de cursus. Vooral interessant om deze cursus meegemaakt te hebben. 


De heer Van As wist de gehele groep te enthousiasmeren. Sfeer was zeer prettig. Ik schrijf me zeker in voor een volgende cursus bij de heer Van As. Boeiend onderwerp!